“La Kinessiologia aplicada- diu el Dr. Googhearth- es basa en el fet de que el llenguatge del cos mai diu mentides”.

L’oportunitat de comprendre el llenguatge del cos millora amb la capacitat d’utilitzar els músculs com a indicadors d’aquesta expressió.

Un cop s’ha determinat on hi ha la debilitat muscular, es poden utilitzar una gran varietat d’opcions terapèutiques.

L’oportunitat d’utilitzar el cos com un instrument d’anàlisi  de laboratori no té paral·lelisme en la terapèutica moderna, ja que la resposta del cos no comet errors; si un enfoca el problema correctament fent la diagnosi i el tractament adequat, la resposta serà adequada i satisfactòria, tan pel metge com per al pacient”.

La Kinessiologia Holística considera a la persona com un tot, i per restablir l’equilibri, va a buscar les causes que han produït la disharmonia.

Es van eliminant els desequilibris per capes i al ritme de cada persona fins arribar al nucli del problema, i així es pot restablir la salut profundament.

Es poden arribar a trobar les causes de les depressions, dolors, estat d’esgotament, estrès, i de qualsevol altra desequilibri, i així les podem equilibrar amb teràpies no agressives i productes naturals.

La Kinessiologia és una tècnica, i com a tal, depèn dels terapeutes que l’apliquen, de la seva formació i també de la seva evolució personal.

El nostre cos coneix la solució, encara que a nosaltres se’ns faci difícil reconèixer-la, la Kinessiologia Holística ens ajuda a trobar-la.