QUÈ ÉS?

La teràpia que ofereixo té com a eix vertebral la Teràpia Gestalt, la qual sento més afí a la meva manera d’abordar el procés del pacient. Com Psicòloga General Sanitària, incloc una mirada eclèctica amb eines dels diferents enfocaments psicoterapèutics en els quals m’he format. Així mateix, incloc en les meves sessions un treball a nivell energètic, amb la intenció d’abordar la persona com un tot, treballant el cos mental, emocional, físic i energètic.

EN QUÈ ES BASA?

La presa de consciència serveix tant de punt de partida a pacient per iniciar el tractament (per decidir per si mateix que vol estar millor i fer alguna cosa), com d’instrument clau per a adonar-se dels canvis que va experimentant i de tot el que va redescobrint per responsabilitzar-se, posicionar-se i apoderar-se de la seva vida. Com més presa de consciència hi hagi per part d’ell, més ric serà el seu procés terapèutic, ja que actua com un potent i infal·lible desencadenant de canvis d’actituds.

La intervenció terapèutica té lloc d’una manera vivencial, donant veu a la necessitat no coberta i al símptoma. Un cicle de necessitats no satisfet equival a un bloqueig en la persona que de la mateixa manera contribueix a generar cuirasses, que l’allunyen del seu Jo interior.

EN QUÈ ENS POT AJUDAR?

Alguns dels estats i/o situacions susceptibles de poder ser treballades mitjançant aquesta teràpia són: símptomes ansiosos-depressius, autoexigència, dificultat per prendre decisions, sobrecàrrega, dificultats per gestionar pensaments i emocions, cerca del camí (trobar-se a un mateix), dols, conflictes no resolts, inseguretat, baixa autoestima, etc.