QUÈ ÉS?

Les seves funcions principals són: aconseguir desfer aquells bloquejos energètics i emocionals que s’han creat al llarg dels anys en el cos físic dels pacients i mitigar les malalties físiques.

EN QUÈ ES BASA?

Aquesta teràpia es basa en un treball a nivell cranial, abdominal i d’esquena.

A nivell cranial es pretén que la persona redueixi la seva sobre activitat mental i connectar els seus dos hemisferis També s’aconsegueix un estat de relaxació corporal que facilitarà al terapeuta entrar i alliberar els diferents bloquejos, tant emocionals com energètics que es manifesten a nivell físic, i a la persona endinsar-se en les sensacions que va sentint. Concretament en el crani s’alliberaran els bloquejos cerebrals i de comunicació.

A l’esquena es treballarà tant a nivell de contractures, tensions como de sobrecàrrega (a nivell físic i emocional).

A nivell abdominal es treballarà la resta dels bloquejos energètics i embossaments emocionals relacionats amb la família(pares, fills, parella) i plexo solar. També es redueix la tensió visceral.

EN QUÈ ENS POT AJUDAR?

Ens permetrà alliberar-nos de la energia i emocions contingudes i estancades viscudes en diferents situacions de la nostra vida, que amb el temps han generat un mal funcionament del nostre organisme.

Aquest alliberament permet facilitar acostament a l’essència de la persona, la part més autèntica, les seves “veritables necessitats” i permet l’autoregulació d’aquesta envers el seu entorn. Això ens permetrà afrontar d’una manera més beneficiosa i fàcil les mateixes situacions que abans ens feien aflorar les emocions d’una manera més tòxica.

Aquesta nova mirada cap a l’entorn permetrà i facilitarà una presa de consciencia, l’apoderament, el responsabilitzar-se i un canvi d’actitud en cas necessari.