La nostre experiència en el ventre de la mare va ser el so i la vibració.

La simfonia de patrons de so que experimentem durant aquest temps, van macar la nostra ment subconscient per tota la nostra vida. Aquesta va ser la nostra primera experiència amb sons primordials.

Però hi ha més informació. En uns dels seus viatges aeroespacials, la nau Voyager, va gravar sons, quan passava a prop d’altres planetes del nostre sistema solar tals com  Júpiter, saturn, Urà i Neptú.  Aquests sons eren increïblement semblats als sons dels dofins, dels oceans, al cant coral i al so dels ocells. Van trobar uns altres sons molt interessants als anell d’Urà similars als bols tibetans quan es graves a baixa velocitat. Podrien ser aquests son com un nivell més profund del inconscient col·lectiu?

L’evidencia més propera. Ha posat de manifest, que fent servir sons de la natura ” disfressats ”, s’activa una resposta tan física com psicològica. Aquests sons inclouen entre altres, els dels oceans, onades, vents, animals, delfins, i sons processats electrònicament en octaves diferents, accelerant ho o frenant ho mitjançant filtres diferents.

Quan s’escolten aquest “sons  primordials” sembla com si la ment subconscient s’obrís, i produeix resultats positius en el comportament alterat.

Anomenem sons primordials a aquells sons que es reconeixen a nivell subconscient. El que escoltàvem quan estàvem al ventre de la nostra mare… els de la natura… tenen un impacte profund quan es disfressen electrònicament per tal que la ment conscient no els pugui reconèixer.

Les possibilitats d’aquest nivell de comunicació amb les funcions cerebrals i les seves implicacions en el camp de la psicologia i de la salut, són massa importants com per ignorar-les.

www.neuroacustic.com