La PMT allibera els bloquejos inscrits en el nostra ADN  i per tant allibera de les nostres vides experiències que es repeteixen sense que sapiguem perquè o aquelles que ens estan bloquejant la felicitat.

Els codificadors ADN 850 permeten aquest treball gràcies als més de 30.000 codis que contenen, transportant als cossos energètics cap a una octava de vibració superior.

L’operador, actua en l’espai de transmutació, on es densifiquen les memòries i “les crema” amb la ajuda dels codificadors ADN 850.

Joël Ducatillon, és el creador el projecte Steel Strom Staelhe que es va fer públic al any 2000 amb l’aigua diamantina i al 2006 amb la PMT.

La PMT, és una tecnologia de 5ª dimensió, no una teràpia. En aquest treball ni la persona ni l’operador tenen cap influència, siguin quines siguin les seves intencions.

Generalment són suficients 7 sessions, amb un espai entre elles de 21 dies, per transmutar el conjunt dels bloquejos, però les persones que desitgin avançar realment en el camí del desenvolupament personal, és aconsellable rebre sessions de manera regular fins a poder fer un canvi i endolcir la seva vida.

El fet de no fer les 7 sessions no implica conseqüències desagradables, així que us heu de sentir lliures.

¿Que són les memòries cel·lulars?

Les memòries cel·lulars, són unes vibracions retingudes en els àtoms o les cèl·lules, durant la nostra vida actual, transmeses pels nostres ancestres o viscudes en altres experiències de vida. Aquestes experiències marquen les nostres creences, la nostra manera de respondre davant dels fets: com escollim les nostres parelles, les nostres relacions, la nostra capacitat d’acceptar l’abundància i moltes coses més.

Durant les nostres vides vivim situacions  que es repeteixen una vegada i una altra, i ens preguntem perquè.

La PMT és molt important pel procés de transmutació de les memòries.

Sabem que una situació desagradable o un problema ha sigut desprogramat quan desapareix de la nostra vida o quan la nostra resposta davant del mateix fet ha canviat.